O nama


B!TONIC – suplementi za novo doba

Mi smo mlada i dinamična kompanija sa sedištem u Beču. Koristimo najnovija naučna dostignuća iz farmakologije i nutricionizma kako bismo ponudili inovativna rešenja i proizvode namnjene svim starosnim grupama. Naša misija je promovisanje zdravog načina života, uz sagledavanje potreba svakog pojedinca za poboljšavanje kvaliteta života i stvaranja zdravih životnih navika.

Pažljivo odabrani sastojci naših proizvoda su kombinovani tako da daju optimalnu bioraspoložvost i poboljšanu apsorpciju drugih aktivnih sastojaka u organizmu. Brend dijetetskih suplemenata B!Tonic® je razvijen u saradnji sa Univerzitetom u Beču na osnovu najnovijih naučnih istraživanja i sadrži samo visokokvalitetne prirodne mikronutrijente. U našoj paleti proizvoda nalaze se dodaci ishrani za sportiste, aktivne ljude, žene u menopauzi ili starije ljude, za sve one koji na prirodan način žele da poboljšaju kvalitet svog života. Najnovija istraživanja nisu nisu samo pretočena u inovativne proizvode, več podstičemo direktnu komunikaciju između različitih stručnjaka u zdravstvu i osoba koje žele odžati svoje zdravlje.

Naš cilj nije samo distribuirati proizvode, već aktivno pomoći našim kupcima da vode zdrav život. Upravo zbog toga na njihova pitanja i dileme odgovaraju stručnjaci iz sfere nutricionizma. Takođe, deo našeg profita investiramo u edukativne centre koji edukuju ljude o važnosti zdrave i balansirane ishrane.

Cilj naše kompanije je da promovišemo zdravlje na duge staze jer zdravlje ne poznaje starosnu dob.

Sedište naše kompanije je u Beču ali prisutni smo širom Evrope kako bismo promovisali zdrav i aktivan način života.