Ono što čini B!TONIC® jedinstvenim .

Ono što čini B!TONIC® jedinstvenim

Veganske kapsule

Ovojnica naših kapsula dobivena je iz ekstrakta bora za razliku od konvencionalnih proizvoda, gdje su kapsule proizvedene od želatine koja je životinjskog porijekla. To čini naše proizvode pogodnim za vegetarijance i vegane.


Bez aditiva

B!TONIC® proizvodi sadrže tvari visoke kvalitete i mikronutrijente dobivene isključivo iz prirodnih izvora. Ne sadrže alergene, umjetne boje, laktozu, gluten, želatinu kao ni genetski modificirane sastojke.


Visoka bioraspoloživost

B!TONIC® proizvodi sadrže posebno odabrane prirodne mikronutrijente s maksimalnom bioraspoloživosti. Zbog visoke kvalitetne i njihove čistoće, organizam apsorbira sastojke na najbolji mogući način.


Biljni izvori

U cijelom našem asortimanu korišteni su isključivo sastojci biljnog podrijetla. Za održivo poboljšanje zdravlja koristimo samo prirodne aktivne tvari iz biljnih izvora.


Temeljeno na znanstvenim istraživanjima

Vrhunski stručnjaci iz područja farmakologije i nutricionizma sa sveučilišta u Beču dizajnirali su B!TONIC® liniju, te se njihov rad temelji na najnovijim istraživanjima prehrambene znanosti.  Sve kapsule su proizvedene u Njemačkoj po najvištim standardima kvalitete.


Optimalni sastav

B!TONIC® proizvodi su u potpunosti napravljeni od prirodnih sastojaka u njihovom idealnom omjeru. Kombiniranjem različitih hranjivih tvari koje potiču djelovanje jednih na druge, postiže se uravnotežen i idealan način djelovanja  ljudskog organizma. Zbog sofisticirane doze aktivnih sastojaka u B!TONIC kapsulama, tijelo ih može apsorbirati i iskoristiti što je najbolje moguće kako bi podržalo njegove funkcije.