Šta čini B!TONIC® jedinstvenim?


Veganske kapsule

Omotač naših kapsula dobijen je iz ekstrakta bora za razliku od konvencionalnih proizvoda, gde su kapsule proizvedene od želatina koji je životinjskog porekla. To čini naše proizvode pogodnim za vegetarijance i vegane.

Bez aditiva

B!TONIC® proizvodi sadrže sastojke visokog kvaliteta i mikronutrijente dobijene isključivo iz prirodnih izvora. Ne sadrže alergene, dodatne boje, laktozu, gluten, želatin kao ni genetski modifikovane sastojke.

Visoka bioraspoloživost

B!TONIC® proizvodi sadrže posebno odabrane prirodne mikronutrijente s maksimalnom bioraspoloživošću. Zbog visokog kvaliteta i njihove čistoće, organizam apsorbuje sastojke na najbolji mogući način.

Biljni izvori

U celom našem asortimanu korišćeni su isključivo sastojci biljnog porekla. Za održivo poboljšanje zdravlja koristimo samo prirodne aktivne sastojke iz biljnih izvora.

Zasnovano na naučnim istraživanjima

Vrhunski stručnjaci iz područja farmakologije i nutricionizma sa Univerziteta u Beču dizajnirali su B!TONIC® liniju. Razvoj proizvoda se bazira na najnovijim rezultatima istraživanja iz sfere nutricionizma i farmakologije.  Sve kapsule su proizvedene u Nemačkoj po najvišim standardima kvaliteta.

Optimalni sastav

B!TONIC® proizvodi su proizvedeni u optimalnom odnosu sastojaka. Kombinacija različitih nutrijenata svojim sinergijskim efektom doprinose delovanju proizvoda i poboljšavaju učinak i njihovo međusobno dejstvo. S obzirom na optimalni odnos sastojaka, organizam je u stanju da ove nutrijente na najbolji mogući način iskoristi i apsorbuje.